Våra garantier

Känn dig trygg.

Sveriges mest generösa garantipaketHyundai har under sina snart 25 år på den svenska marknaden gått från klarhet till klarhet när det gäller kvalitet och hållbarhet. År efter år hamnar vi i topp i internationella kvalitetstester och kundundersökningar. Och vi är inte förvånade. Våra fabriker har bland de hårdaste kvalitetskontrollerna på marknaden, med noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. Dessa kontroller återkommer i varje led ända fram till leveransen då du kör iväg med bilen.

Allt detta gör att vi kan erbjuda ett unikt och mycket omfattande garantipaket, med bland annat 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka och 5 års Vägassistans. Oavsett vilken Hyundai du väljer så kan du se fram emot ett bekymmersfritt bilägande under många år.

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
Hyundai nöjer sig inte med fem års nybilsgaranti. Du får 5 års nybilsgaranti inklusive fri körsträcka. Du kör alltså din Hyundai hur långt du vill i 5 år med fullständiga nybilsgarantier. I praktiken innebär det att om något går sönder utöver de vanliga slitagedelarna, så lagar vi det åt dig kostnadsfritt. Förutsättningen är förstås att din bil servats och skötts enligt rekommendationerna i Hyundais garanti- och servicebok.

5 års Vägassistans
Med Hyundai Vägassistans blir ditt bilägande tryggare. För om du skulle få fel på bilen när du är ute på vägarna kan du räkna med att vi i första hand kommer utföra reparation på plats. Om en låssmed måste anlitas, ett bilbatteri laddas eller nytt bränsle transporteras, betalar Hyundai kostnaderna. Tar problemet mer än en timme att lösa, får du och ditt ressällskap fortsätta er resa med hyrbil, tåg eller flyg. Vägassistansen gäller kostnadsfritt i hela Europa. Om det behövs betalar Hyundai kostnaden för hyrbil och eventuell hotellvistelse – för alla bilens resenärer.5ars-nybilsgaranti-logo-175x91

 • 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
 • 5 års Vägassistans
 • 5 års Lackgaranti
 • 3 års Vagnskadegaranti
 • 12 års Garanti mot genomrostning

För taxi, hyrbilar, budbilar och liknande
gäller särskilda garantibestämmelser.

Villkoren för Hyundais 5-årsgaranti har nyligen uppdaterats. Beroende på när bilen producerades och hur länge den har varit i lager, kan bilen omfattas av de äldre garantivillkoren. Stäm av med återförsäljaren vad som gäller den specifika bilen.


Hyundai Batterigaranti

Garantin för det högeffektiva LitiumJonPolymer-batteriet som finns i våra elektrifierade bilar gäller i åtta år eller 200 000 km, beroende på vad som kommer först.

8-års


Hyundai Assistans

Ett års fri Hyundai Assistans ingår nu vid Hyundai original underhållsservice. Assistansen gäller ett år från servicedatum.

Försäkra dig om en hjälpande hand.
Är man ute på vägarna kan oturen komma snabbt. Kanske får man tekniskt trubbel eller så är den mänskliga faktorn där och låser in nycklarna i bilen. Helt plötsligt står man där vid vägrenen. Vill det sig riktigt illa så är man långt hemifrån också. Mitt i natten. Det är då den där hjälpande handen behövs. Någon som kan fixa felet på bilen, eller hjälpa till med annan transport. Och snabbt ska det gå.

Överallt. Dygnet runt.
Det är då Hyundai Assistans kommer in i bilden. Vi är den hjälpande handen som gör dina resor tryggare och dina bekymmer mindre när oturen är framme. Var du än befinner dig så ska du kunna fortsätta din färd. Vi kommer till undsättning inom en timme om du befinner dig i Sverige och senast inom fyra timmar om du är utomlands. Dygnet runt.

Vi provar alla vägar för att du ska komma fram.
Målet med Hyundai Assistans är att du ska komma fram så fort som möjligt. I första hand utför och betalar vi nödvändig reparation på plats. Om en låssmed måste anlitas, ett bilbatteri laddas eller nytt bränsle transporteras, betalar Hyundai Assistans kostnaderna.
Går problemet inte att lösa på plats, eller tar mer än en timme att lösa, får du och ditt ressällskap fortsätta er resa med hyrbil, tåg eller flyg. Om vi inte kan tillhandahålla en hyrbil eller annan transport till hemorten eller resmålet, står Hyundai Assistans för en övernattning på hotell för förare och passagerare. När du vilar ut arbetar vi för att hitta ett lämpligt färdsätt dagen därpå. När bilen är färdigreparerad ordnar Hyundai Assistans transport för en av de försäkrade från bostaden eller resmålet för att hämta bilen.Ingen självrisk, vad som än händer.
Hyundai Assistans gäller naturligtvis utan självrisk. Du behöver inte heller betala någon självrisk på bilens vanliga räddningsförsäkring. Max tre gånger per försäkringsår kan du använda dig av Hyundai Assistans.

Lugn – vi kommer.
I Sverige kan det vara nog så besvärligt att råka ut för ett missöde på vägen. Befinner du dig utomlands kan situationen bli ännu lite krångligare. Därför fungerar Hyundai Assistans även utomlands.

Du kan använda dig av Hyundai Assistans i alla länder som är anslutna till systemet med grönt kort. För hjälp utanför Sverige ringer du
+46 (0) 771 64 80 10.

Vad ingår i Hyundai Assistans?

 • Hjälp på plats inom en timme efter att händelsen rapporterats.
 • Till exempel reparation, transport av bränsle eller anlitande av en låssmed.
 • Hyrbil eller annan transport om bilen inte går att reparera på plats.
 • Bärgning.
 • Resa med annan transport om det tar tid att reparera bilen.
 • Övernattning på hotell för hela ressällskapet.

PDF:


Det är tryggt att köpa en begagnad Hyundai

Begagnat by Hyundai är en garanti för begagnade bilar som gör begagnatköpet tryggare för dig, allt för ett beskymmersfritt bilägande. Läs mer om Begagnat by Hyundai här

PDF: Garantivillkor för begagnade bilar

beg-by-hyundai-block-bild


Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se